"Mindig használj jóízű szavakat, hiszen soha nem tudhatod, mikor kell lenyelned őket." (ismeretlen)

Hírek

Hajózik a HAJÓZÁS!

2015.07.27.

A tizedik Ügyvéd Kupa sok tekintetben volt rendhagyó, az egyik különlegessége, hogy versenybe szólította a Balatoni Hajózási Zrt. felső vezetését is.

Hasznaltvitorla.hu

Kollár József vezérigazgató és a Veigl Gábor gazdasági igazgató a Délibáb nevű 50-es cirkálóval állt az Ügyvéd Kupa rajtvonalához.

Hosszasan és a régmúltra visszatekintően kellene kutatni a nevezési és eredménylistákat, hogy találjunk olyan vitorlásversenyt, amelyen a balatoni hajózási cég vezetése részt vett. A jubileumi tízedik OTP Private Banking Ügyvéd Kupa és Volvo Nagydíj ebből a szempontból is rendhagyó volt, hiszen a Balatoni Hajózási Zrt. komoly csapattal és egy klasszikus, a cég presztízséhez méltó hajóval képviseltette magát a balatonvilágosi regattán.

Korábban már többször írtunk arról, mennyire fontos a vitorlázás számára, hogy a Balaton legnagyobb hajózási cége, a legnagyobb vitorláskikötő üzemeltető kiemelten kezelje a vitorlás sport ügyét, annak mind az élsport, mind a tömegsport ágát. A Bahart csapat, versenyen való megjelenése mindenképpen üzenet értékű és a vitorlás sport számára reményt keltő.

További hírek