"Mindig használj jóízű szavakat, hiszen soha nem tudhatod, mikor kell lenyelned őket." (ismeretlen)

Hírek

Részvételi csúcs várható az idei balatonlellei futamon!

2007.06.09.

A verseny elött egy héttel, 62 hajó adta le nevezését. A Balaton szinte minden kikötõjébõl érkezett jelentkezõ. A versenysorozat második futama, együtt kerül megrendezésre a II. Honda Ügyvéd Kupa Nagyhajós Regattával.

Hasznaltvitorla.hu
A résztvevõk között találunk olimpikonokat és számos Magyar Bajnokot. A nevezési listán szerepelnek 75-ös, 70-es, 55-ös, 40-es és 30-as cirkálók, carbon versenyhajók és több one design osztályú vitorlás.

A versenyt megelõzõ pénteken 17 órától, a balatonlellei stadionban labdarugó gálát láthatunk, melyen a Magyar Ügyvédválogatott, a Regionális Igazságszolgáltatási Válogatott és a Dreher Sörgyárak Zrt. csapatai küzdenek. Szombaton a vitorlázásé lesz a fõszerep. Délelõtt és este Red Bull trial bemutatót láthatunk. A verseny alatt a kísérõk a Juditta nevû nézõhajóról élvezhetik a futamot. A vacsora elõtt még fõszerephez jut a Juditta, a Zwack Nemes Pálinka bemutató helyszínéül szolgálva. A vélhetõen izgalmas és kellemes napot, vacsora, eredményhirdetéssel egybekötött gálamûsor és party zárja.

További hírek